ERVARING EN WERKVELDEN

Financiële sector

Voor diverse banken en verzekeraars zijn wij ‘preferred supplier’, en daar zijn wij trots op. Zij vertrouwen hun opdrachten toe aan onze experts, binnen een omgeving waar sprake is van enorme hoeveelheden transacties, die snel en volkomen veilig moeten worden afgehandeld. Ecoser-IT heeft zowel de kennis als de ervaring om deze processen optimaal te waarborgen en te ondersteunen.

Enkele van onze klanten in de Financiële sector

Overheidssectoren

Binnen de overheidssector zijn wij de laatste jaren actief met het ontwikkelen en testen van applicaties, onder andere op het gebied van SAP, Siebel en Oracle. We houden ons bezig met de laatste trends en ontwikkelingen en waarborgen altijd de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo kunnen we meer zijn dan een ICT-dienstverlener: Ecoser-IT ontzorgt!

Enkele van onze klanten binnen de overheid

Utility branche

Binnen de utility branche is het van groot belang om de energie- en watervoorziening duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar te houden. Al jarenlang bieden wij ondersteuning met ervaren ICT-specialisten, bij het efficiënter maken van de werkprocessen en het veilig en betrouwbaar maken van de informatiestromen. Hieraan kunnen bijdragen, geeft ons een goed gevoel!

Enkele van onze klanten binnen de utility branche

Gezondheidszorg

De digitalisering in de zorg is nog lang niet ten einde. Het behappen van de stroom aan innovaties op IT-gebied is aan de orde van de dag binnen IT-afdelingen van ziekenhuizen en zorginstellingen. Ecoser-IT denkt mee en zorgt met haar IT-deskundigen voor adequate toekomstgerichte oplossingen.

Enkele van onze klanten binnen de gezondheidszorg

Overig

“Alles is ICT en ICT is alles”; zomaar een quote uit de media. “We verwachten elk probleem met ICT te kunnen oplossen. De afhankelijkheid van ICT wordt in een snel veranderende werkelijkheid en met een razendsnelle opmars van technologie steeds groter.” Ecoser-IT levert voor iedere branche waarin sprake is van een complexe IT-omgeving gekwalificeerde en ervaren professionals.

Enkele van onze klanten

Werkvelden

Zoekt u ervaren applicatiebeheerders (functioneel en/of technisch), IS beheer specialisten, projectmanagers, IT-specialisten met gedegen kennis van o.a. Windows, z/OS, Unix/Linux, Siebel en Oracle? Of heeft u een IT-architect, een Business Analist, een Performance Engineer, een Tester, Scrummaster, Scripter of Ontwikkelaar nodig? Ecoser-IT levert alle specialisten op HBO-niveau, met aantoonbare ervaring binnen complexe IT-projecten.

Meer weten?

Vraag het ons