MENTALITEIT

Een kijkje in de werkweek van Coen:

MAANDAG

"Vandaag krijg ik een nieuwe collega van Ecoser-IT in ons team. Ze heeft veel kennis van Unix/Linux en Z/Os. Dat kan ik, gezien de ontwikkelingen op de afdeling, goed gebruiken!"

DINSDAG

"Teamoverleg. Benieuwd hoe we de nieuwe uitdagingen m.b.t. Continuous Delivery gaan aanvliegen en verdelen. Ik heb hier ook een visie op en maak deze duidelijk in het overleg. Van daaruit ontwikkelen we adequate plannen. Wel zo prettig..."

WOENSDAG

"Ik ben blij met onze nieuwe collega! Scheelt een hoop tijd en het is een leuke en intelligente dame met veel kennis over onze processen en technieken. Zij zit trouwens dicht bij mijn bureau. Zo kunnen we snel stappen voorwaarts maken. Ben er blij mee!"

DONDERDAG

"Er trad een storing op, maar ik heb vaker met dit bijltje gehakt. Aangezien ik de organisatie goed ken, is het eenvoudig escaleren naar de juiste personen. Eigenlijk ben ik best trots hoe ik deze storing samen met anderen heb afgehandeld. Dat geeft voldoening!"

VRIJDAG

"Het aangename met het nuttige: Afdelingslunch! We bepalen de taken voor volgende week en bespreken de problemen van afgelopen week. Leuk én leerzaam. Vanmiddag ben ik vrij. Wel stand-by dienst overigens, maar die hoort er af en toe bij, hè?"

ZATERDAG

"Vandaag lekker uitgeslapen, want ik was toch nodig vannacht. Gelukkig hebben mijn collega en ik het probleem verholpen. Snel en naar ieders tevredenheid. Straks met mijn dochter naar voetbal en vanmiddag met mijn zoon naar hockey. Pff, nog best druk op mijn vrije zaterdag."

ZONDAG

"Mooi, geen oproep gehad vannacht. Vandaag ga ik wat studeren en me voorbereiden op de ATB-tocht straks. Mijn studie loopt dit jaar nog door, de afronding van mijn RHEL 6 certificering. Dat was een gaatje in mijn CV. En je moet bijblijven, toch? En later vanmiddag doe ik lekker even niks!"