WERKWIJZE

Een goed begin

Bedrijf

We beschrijven de functie, taken en beoogde competenties met de klant. We bespreken budget, data en urgentie, en selecteren de beste kandidaten. En wij verzorgen natuurlijk de administratieve en financiële afhandeling.

Werknemer

Als medewerker krijg je een boeiende werkomgeving bij grote opdrachtgevers. Een marktconform salaris plus variabele inkomenscomponenten en een persoonlijk opleidingsbudget. Wij zijn Triple A geaccrediteerd, bieden ZZP'ers een contract en tijdige betaling van facturen.

Tijdens het project

Bedrijf

Onze kennis gedreven mensen worden door Ecoser-IT begeleid en bijgeschoold om hoog gekwalificeerd personeel voor de organisatie te blijven waarborgen.

Werknemer

Je krijgt een eigen accountmanager, die regelmatig contact heeft met jou, je manager en collega's bij de opdrachtgever. Zo werken wij aan jouw continuïteit en persoonlijke ontwikkeling.

Flexibele afronding of voortzetting

Bedrijf

Wilt u tegen het einde van uw project de inzet van onze medewerker(s) verminderen of beëindigen? Wij kiezen daarin altijd voor een flexibele oplossing, zonder concessies.

Werknemer

Het einde van een project betekent niet het einde van jouw projectmatige inzet. Wij blijven continu samen met jou werken aan je duurzame inzetbaarheid.